برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه سجاد

دفتر رياست
پنج‌شنبه، ۳۰ بهمن ۹۹

جلسه هیئت امنای دانشگاه سجاد در تاریخ ۹۹/۱۱/۳۰ با حضور کلیه‌­ی اعضا به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در این جلسه که آقایان: پروفسور سعدان زکایی (نماینده محترم وزیر علوم و رئیس دفتر نظارت و ارزیابی وزارت عتف)، دکتر محمدصادق براتی (نماینده محترم استاندار خراسان رضوی و معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری)، حجت­‌الاسلام و المسلمین محمدرضا مهرورز (عضو روحانی هیات امنا)، پروفسور خلیل مافی‌­نژاد (رئیس هیات امنا)، پروفسور محمد مولوی کاخکی، پروفسور هاشم اورعی میرزمانی، پروفسور حسن حاجی­‌کاظمی، پروفسور حبیب رجبی­‌مشهدی، پروفسور رضا لطفی و پروفسور علی حائریان اردکانی (رئیس دانشگاه و دبیر هیات امنا) حضور داشتند، پیشنهادات و دستور کارهای مطرح شده در جهت پیشبرد اهداف و دستاوردهای دانشگاه سجاد توسط اعضای هیئت امناء مصوب شد.

در دقایق پایانی جلسه آقایان: دکتر قاینی (معاون آموزشی دانشگاه)، دکتر رضایی ده سرخ (رئیس دانشکده برق و مهندسی پزشکی) و دکتر علیرضا قانعی زاده (اولین دانش‌­آموخته دکتری دانشگاه) به جلسه وارد شدند.

اعضای محترم هیات امنا موفقیت کسب درجه دکتری را به آقای دکتر علیرضا قانعی زاده، اولین دانش‌آموخته رشته مهندسی برق- الکترونیک تبریک گفتند و برای ایشان آرزوی موفقیت و ارتقای بیشتر کردند.

دفتر رياست