برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز و فعال در امور فرهنگی

معاونت دانشجویی وفرهنگی
چهارشنبه، ۱۶ آذر ۰۱

با عنایت به همزمانی روز ۱۶ آذر با دهه فاطمیه (سلام اله علیها)، مراسم روز دانشجو در روز ۱۳ آذر در آمفی تئاتر دانشگاه با حضور جمعی از دانشجویان برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا معاون محترم آموزشی ضمن خیر مقدم به دانشجویان و خانواده آنان نحوه انتخاب دانشجویان ممتاز را بیان نمودند. دکتر عفت پناه سخنران مدعو دانشگاه به شبهات ایجاد شده پاسخ دادند و نیز ضرورت بصیرت افزایی و فهم عمیق مسائل کلی جامعه را به دانشجویان توصیه نمودند.

در این مراسم معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن معرفی حوزه دانشجویی و فرهنگی از دانشجویان علاقمند به شرکت در کانون‌های فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی دعوت به حضور فعال نمودند.

در این مراسم به تعداد ۸۰ نفر از دانشجویان ممتاز آموزشی و فعال در امور فرهنگی و دانشجویی لوح تقدیر و جوائز اهدا گردید.

معاونت دانشجویی وفرهنگی