برگزاری مراسم معارفه مدیر حراست دانشگاه سجاد

دوشنبه، ۱۵ شهریور ۰۰

مراسم معارفه مهندس مصطفی عباسی (مدیر جدید حراست) دانشگاه سجاد در صبح روز دوشنبه ۱۴۰۰/۰۶/۱۵ با حضور کارمندان محترم دانشگاه سجاد برگزار شد.

در این جلسه دکتر محسن قاینی، معاون آموزشی دانشگاه ضمن معرفی مدیر حراست به این نکته اشاره فرمودند: نگاه حراست تصمیم‌ساز است و به عنوان چشم تیزبین سیستم می‌باشد و از آنجا که دانشگاه سجاد، دانشگاهی با محوریت صنعتی است لذا با همکاری مدیر حراست، افزایش کارآمدی هر چه بیشتر دانشگاه را در عرصه آموزشی، پژوهشی و اجتماعی خواهیم داشت.

مهندس مصطفی عباسی، مدیر حراست دانشگاه بعد از تشریح وظایف حراست دانشگاه، گفت: دیدگاه حراست، دیدگاه فرهنگی و مبتنی بر شفاف‌سازی و رفتار هوشمندانه است و استراتژی حراست دانشگاه براساس نقش هشدار دهنده و صیانتی، اصلاح کننده و بازسازی، جداکننده و تفکیکی می‌باشد. تلاش بر این است که نظام شایسته سالاری را در دانشگاه ارتقا دهیم تا توانمندی همکاران دیده شود. همچنین امیدوارم بتوانیم با کمک همکاران جایگاه کارکنان دانشگاه را در سطوح علمی و اجتماعی ارتقا بخشیده و خدمات بهتری به دانشجویان عزیز ارائه شود.