برگزاری پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت

معاونت دانشجویی وفرهنگی
دوشنبه، ۸ خرداد ۰۲

پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت با ابتکار معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه مازندران برگزار گردید. این جشنواره با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر محمد علی زلفی گل وزیر محترم وزارت عتف در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه آغاز و در طی جشنواره به موضوعات مهمی از جمله طراحی سامانه جامع فرهنگی، ثبت و انعکاس تقاضای دانشجویان در سامانه وزارت علوم و نیز قرار دادن رویداد بزرگ و معتبر جشنواره حرکت در برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان و بهره مند شدن برگزیدگان جشنواره از مزایای بنیاد ملی نخبگان تاکید شد.
جشنواره با سخنرانی جناب آقای دکتر کلانتری معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در تاریخ ۲ خرداد ماه خاتمه یافت.

در این جشنواره سرکار خانم مهندس عرب زاده، کارشناس حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و همچنین آقای مهندس علی پارسیان دانشجوی کارشناسی ارشد و دبیر مجمع انجمن علمی دانشگاه حضور داشتند.

معاونت دانشجویی وفرهنگی