برگزاری پانزدهمین نمایشگاه عکس و فروش آثار هنری گروه دانشجویی باران در دانشگاه صنعتی سجاد

سه‌شنبه، ۲۹ آبان ۹۷

گروه دانشجویی باران هر ساله مراسمی با عنوان "مجمع عمومی باران" باهدف آشنایی دانشجویان، مسئولین و والدین دانشجویان بارانی از فعالیت‌ها و چارت سازمانی گروه باران برگزار می‌کند. امسال نیز طبق روال سال‌های گذشته مجمع عمومی باران در ۹۷/۸/۲۸ در آمفی‌تئاتر دانشگاه صنعتی سجاد برگزار شد. ازجمله فعالیت‌های گروه دانشجویی باران می‌توان به اعزام‌های درسی و آموزشی، کارهای هنری، اعزام‌های تفریحی، برنامه‌های مناسبتی و برنامه‌های کلی در ارتباط با کودکان مراکز بهزیستی اشاره کرد. در این مراسم گروه دانشجویی باران به شرح عملکرد خود در شش ماه اول سال ۹۷ پرداخت. پس از اتمام مجمع عمومی، آیین افتتاح نمایشگاه آثار هنری گروه دانشجویی باران به دست جناب‌آقای‌مهرکیش انجام گرفت.
نمایشگاه آثار هنری گروه دانشجویی باران باهدف آشنایی اقشار جامعه با کودکان آسیب، فروش آثار تولیدی فرزندان مراکز و هنرمندان خیر، جذب سرمایه به‌منظور رفع نیازهای مالی گروه در راستای نیازهای فرزندان مراکز و... برگزارشده است. این نمایشگاه از ۲۸ آبان ماه به مدت یک هفته در طبقه همکف ساختمان شماره ۲ دانشگاه صنعتی سجاد دایر می‌باشد.
روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد

باران