برگزاری چهارمین دوره مسابقات کشوری برنامه‌نویسی اکسپت در دانشگاه صنعتی سجاد

شنبه، ۳ آذر ۹۷

چهارمین دوره مسابقات کشوری برنامه‌نویسی اکسپت دانشگاه صنعتی سجاد در تاریخ اول آذر ۱۳۹۷ برگزار گردید. این مسابقه با شرکت ۳۵ تیم از دانشگاه‌ها و استان‌های مختلف کشور برگزار شد که در پایان تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر مقام اول را کسب نمود. مقام‌های دوم و سوم را به‌ترتیب دانشگاه‌های فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی شریف کسب نمودند. بهترین تیم دانشگاه‌های غیرانتفاعی نیز تیم BFS از دانشگاه صنعتی سجاد (اعضای تیم: آقایان حسام موسوی ذاکرین، محمدعلی انارکی و خانم نگین دوستار) موفق به کسب مقام پنجم گردید. حمایت مالی و معنوی این مسابقه توسط گروه نرم افزاری پارت و دلتاگروپ صورت گرفت. جهت دریافت اطلاعات بیشتر برگزاری مسابقه به آدرس acm.sadjad.ac.ir و جهت مشاهده رتبه‌بندی کامل تیم‌های شرکت‌کننده به acm.sadjad.ac.ir/scoreboard مراجعه نمایید.
روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد

اختتامیه اکسپت