برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با ابعاد فنی، کاربردها، چالش‌ها و مسیر پیشروی فناوری زنجیره بلوک" در دانشگاه‌صنعتی‌سجاد

چهارشنبه، ۷ آذر ۹۷
بلاکچین

کارگاه آموزشی "آشنایی با ابعاد فنی، کاربردها، چالش‌ها و مسیر پیشروی فناوری زنجیره بلوک" که مناسب پژوهشگران و دانشجویان رشته‌های مهندسی برق، کامپیوتر و صنایع می‌باشد، دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ در دانشگاه صنعتی سجاد برگزار گردید. ازجمله محورهای این کارگاه میتوان به آشنایی با مفاهیم بلاکچین، کاربردهای گوناگون بلاکچین، بررسی ابعاد فنی و امنیتی بلاکچین و آینده فناوری بلاکچین اشاره نمود که توسط آقای مهندس سیدمرتضی پورنقی (دانشجوی دکتری فناوری اطلاعات دانشگاه قم و پژوهشگر پژوهشکده صدر تهران و از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی سجاد) ارائه گردید. در این کارگاه، گواهی حضور برای شرکت‌کنندگان صادر می‌گردد.
روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد