بيانيه رئيس دانشگاه در خصوص برگزاری بيست‌و‌ششمين كنفرانس مهندسی برق ايران

سه‌شنبه، ۲۵ اردیبهشت ۹۷

برگزاری بیست و ششمین کنفرانس مهندسی برق ایران در دانشگاه صنعتی سجاد اتفاقی بسیار افتخار­آمیز بود. همکاران هیات علمی دانشگاه، به‌ویژه همکاران دانشکده مهندسی برق، مهندسی پزشکی و مهندسی كامپيوتر، همکاران اداری، دانشجویان، همه و همه با دل­گرمی و علاقه شدیدی به یاری دبیر کنفرانس آمدند و بحمدالله کنفرانسی در تراز بالا و در شأن دانشگاه صنعتی سجاد برگزار شد.
حضور مهمان­‌هایی گران­قدر از جمله وزیر اسبق علوم تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر فرجی دانا؛ عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، جناب آقای دکتر غفوری فرد؛ معاونان محترم وزارت فناوری اطلاعات، جناب آقای دکتر سراییان و جناب آقای مهندس جهانگرد؛ مشاور محترم وزیر علوم تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر احمدی؛ ریاست محترم دانشگاه فردوسی مشهد، جناب آقای دکتر کافی؛ معاونان محترم استانداری و شهرداری مشهد؛ سفیر محترم اتریش در جمهوری اسلامی ایران و استادان گران­قدر از دانشگاه‌­های سراسر کشور از دیگر ویژگی­‌های این کنفرانس بود. بیش از ۵۰ نفر از مهمانان خارجی هم علی­رغم دریافت ویزا به دلایل مختلف به مشهد نرسیدند.
بر خود لازم می‌­دانم از همکاری بسیار صمیمانه و بی­‌دریغ تمام کسانی که ما را یاری دادند تا این کنفرانس با کیفیت بی‌نظیر برگزار شود، سپاس­گزاری کنم. امیدوارم این دست فعالیت­‌های علمی سطح بالا موجب سرافرازی بیشتر دانشگاهمان شود. انشاءالله

علی حائريان اردكانی

رئيس دانشگاه