تبادل تفاهم نامه آموزشی و پژوهشی بین اتاق بازرگانی و دانشگاه سجاد

چهارشنبه، ۱۶ اسفند ۰۲

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه‌‌ی هم اندیشی مشترک دانشگاه سجاد با اتاق بازرگانی در مورخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ برگزار گردید. این جلسه که با حضور جناب آقای مهندس توکلی زاده رئیس محترم اتاق و جناب آقای دکتر رضایی نیک رئیس محترم دانشگاه سجاد و تعدادی از اساتید و دانشجویان آن دانشگاه حضور داشتند؛ تفاهم نامه آموزشی و پژوهشی بین اتاق و دانشگاه تبادل گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر نوری مدیریت مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه، جناب آقای دکتر کلانی مدیریت ارتباط با صنعت، سرکارخانم مهندس ذاکری کارشناس مرکز آموزش‌های آزاد و سرکار خانم مهندس علیزاده کارشناس معاونت پژوهشی و جمعی از دانشجویان دانشگاه حضور داشتند. پس از عقد تفاهم نامه، فعالیت‌های مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه و امکان همکاری‌های متفاوت بین این مرکز و اتاق بازرگانی، توسط آقای دکتر نوری برای حاضرین ارائه گردید.

در این جلسه روسای محترم کمیته‌های منابع انسانی؛ آینده پژوهی در صنعت؛ شرکت شهرک‌ها؛ استاندارد و ارتقای کیفیت و توسعه ظرفیت‌های قطعه‌سازی به ارائه گزارش برگزاری جلسات کمیته‌ها و اهداف و برنامه‌های سال آینده پرداختند.