تعیین پاداش المپیاد علمی دانشجویی دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

معاونت آموزشی
سه‌شنبه، ۱۱ بهمن ۰۱

المپیاد علمی دانشجویی کشور هر ساله در رشته‌های مختلف در سه مرحله به صورت زیر برگزار می‌گردد:

مرحله اول (مقدماتی): بین کلیه دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی منطقه۹ (شامل استان‌های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و سمنان). در هر رشته تیم منتخب حداکثر ۵ نفره به مرحله دوم راه پیدا می‌کنند.

مرحله دوم: بین کلیه دانشجویان و دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی، آزاد و پیام نور منطقه۹. در هر رشته تیم منتخب حداکثر ۵ نفره به مرحله کشوری خواهد رفت.

مرحله سوم (کشوری): بین کلیه دانشجویان منتخب مناطق مختلف کشور

به منظور تشویق و هدایت دانشجویان نخبه به شرکت و کسب مقام در المپیاد، پیرو مصوبه هیات رئیسه دانشگاه پاداش دانشجویان تیم المپیاد رشته‌های مختلف دانشگاه متناسب با سطح موفقیت برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به صورت زیر به تصویب رسیده است.

مرحله المپیاد نتیجه کسب شده میزان پاداش تخفیف شهریه در صورت پذیرش در کارشناسی ارشد دانشگاه سجاد
اول: بین همه غیرانتفاعی‌های منطقه ۹ راهیابی به مرحله دوم ده میلیون ریال ۳۰ درصد شهریه ثابت
دوم: تمام دانشگاه‌های دولتی و غیر دولتی منطقه ۹ راهیابی به مرحله کشوری بیست میلیون ریال ۵۰ درصد شهریه ثابت
سوم: شامل تیم‌های منتخب مناطق کل کشور رتبه یک سیصد میلیون ریال تحصیل رایگان
رتبه دو دویست و پنجاه میلیون ریال
رتبه سه دویست میلیون ریال
رتبه چهار تا ده یکصد میلیون ریال کل شهریه ثابت کل شهریه ثابت
رتبه ده تا پانزده هفتاد میلیون ریال
رتبه پانزده تا بیست پنجاه میلیون ریال ۸۰ درصد شهریه ثابت
رتبه بیست به بالا سی میلیون ریال

برای کلیه دانشجویان عزیز تیم‌های المپیاد دانشگاه آرزوی موفقیت داریم.

معاونت آموزشی