تمدید انتخاب واحد و شروع کلاس‌های نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

معاونت آموزشی
چهارشنبه، ۲۴ شهریور ۰۰

۱. با توجه به درخواست‌های متعدد دانشجویان، با تصمیم شورای آموزشی دانشگاه انتخاب واحد و یا اصلاح انتخاب واحد انجام شده، برای کلیه دانشجویان تا روز جمعه ۲۶ شهریور ماه تمدید گردید.

۲. شروع کلیه کلاس‌های مقطع کاردانی و کارشناسی از روز شنبه ۲۷ شهریور ماه خواهد بود و تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی برگزار می‌گردد. در صورت صدور مجوز برگزاری حضوری کلاس‌ها توسط وزارت علوم، ادامه برگزاری کلاس‌ها با اولویت دروس عملی بصورت حضوری انجام خواهد شد.

۳. با توجه به تاخیر سازمان سنجش در اعلام نتایج آزمون کارشناسی‌ارشد (برگزاری با تاخیر کنکور) و توجه به این نکته که کلاس‌های تحصیلات تکمیلی ورودی‌های قبلی و جدید دارای اشتراک بسیار زیاد است، کلیه کلاس‌های تحصیلات تکمیلی نیمسال جاری به جز رشته مهندسی معماری با چند هفته تاخیر شروع خواهد شد. برای جبران تاخیر شروع کلاس‌ها، کلیه دروس سه واحدی بصورت ۴ ساعته برنامه‌ریزی شده است.

معاونت آموزشی