ثبت‌نام وام شهریه نیمسال دوم ۹۸-۹۷

شنبه، ۱۱ اسفند ۹۷

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند پرداخت وام شهریه در ترم جاری با همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران انجام خواهد پذیرفت از دانشجویان متقاضی وام شهریه درخواست می شود به شرح ذیل عمل نمایند.

الف دانشجویانی که در سالهای قبل وام دریافت نموده اند لازم است به سایت bp.swf.ir مراجعه و از قسمت ورود به پورتال نام کاربری و کلمه عبور را که همان کد ملی با فرمت خط تیره می باشد وارد نموده و پس از ورود از منوی درخواست وام قسمت نوع وام درخواستی ،شهریه غیر انتفاعی بانک مهر ایران و ثبت در خواست وام را انتخاب نمایند.

ب دانشجویانیکه برای اولین بار متقاضی دریافت وام هستند لازم است نسبت به تکمیل فرم درخواست وام که در انتشارات موجود است اقدام نمایند و به همراه تصویر کارت ملی و کارت دانشجویی به امور وام مراجعه تا نسبت به ایجاد پورتال اقدام لازم صورت پذیرد.

دانشجویان عزیز لازم است به نکات ذیل توجه داشته باشند:

• انتخاب شعبه بانک مهر ایران با خود شماست ،پیشنهاد می شود نزدیکترین شعبه به محل سکونت خود را انتخاب و به هنگام درخواست وام در سایت نام بانک و کد شعبه انتخابی را درج نمایند.
  • اعطا تسهیلات بانکی با معرفی ضامن معتبر میسر خواهد شد ،بنابراین لازم است پس از دریافت پیامک از طرف بانک به همراه ضامن به بانک مراجعه شود.
  • دانشجویان ارشد،ناپیوسته وکاردانی ورودی های سال ۹۶ به بعد می­توانند درخواست وام نمایند.
  • دانشجویان مقاطع دکترا و کارشناسی ورودی های سال ۹۴ به بعد می­توانند در خواست وام نمایند .
  • ثبت نام از تاریخ ۹۷/۱۱/۱۴ لغایت ۹۷/۱۲/۲۰انجام خواهد پذیرفت .
  • میزان وام برای دانشجویان مقاطع کارشناسی کارشناسی نا پیوسته وکاردانی در صورت اعطا اعتبار کافی از سوی صندوق رفاه حداکثر مبلغ ۵۰۰۰۰۰۰ریال خواهد بود .
  • میزان وام شهریه برای دانشجویان کارشناسی ارشد در صورت اعطاءاعتبار کافی از سوی صندوق رفاه ۱۱۵۰۰۰۰۰ریال می باشد .
  • میزان وام شهریه برای دانشجویان مقطع دکترا در صورت اعطاء اعتبار کافی از سوی صندوق رفاه ۲۵۰۰۰۰۰۰ریال می باشد.
  • باز پرداخت اقساط وام بلافاصله پس از اتمام سنوات مجاز شروع خواهد شد.
  • شیوه نامه اعطا وام که از سوی صندوق رفاه دانشجویان دریافت شده است در سایت دانشگاه امور دانشجویی امور وام موجود می باشد.
  • برای در خواست وام از مرورگر internet explorer استفاده نمایید.