جدول زمانبندی حذف و اضافه اینترنتی نیم‌سال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰

کلیه دانشجویان

۱۴۰۰/۷/۹

۲۴:۰۰

تبصره ۱: هر دانشجو می‌تواند حداکثر ۶ درس اضافه و ۴ درس حذف نماید. دقت شود که تغییر گروه یک درس به معنای یک حذف و یک اضافه می­باشد.
تبصره۲: کلیه دانشجویانی که به هر دلیلی انتخاب واحد نکرده‌‌اند، در زمان حذف و اضافه امکان انتخاب واحد اینترنتی با محدودیت تبصره ۱، به عنوان آخرین فرصت فعال خواهد شد. لذا اقدامات مالی لازم را هرچه سریعتر پیگیری نمایند.
تبصره۳: دانشجویان گرامی دروس مورد نظر خود را با رعایت کامل پیشنیازی و هم­نیازی و سایر مقررات آموزشی انتخاب نمایند. براساس مصوبه شورای محترم آموزشی پس از پایان زمان حذف و اضافه انتخاب واحد کلیه دانشجویان بررسی و دروسی که بر خلاف مقررات آموزشی انتخاب شده باشند بدون برگشت شهریه حذف خواهند شد.
تبصره۴: حذف و اضافه موارد خاص تنها برای شرایط خاص به شکل پیوست می­باشد. بنابراین دانشجویان سعی کنند از حذف و اضافه اینترنتی حداکثر استفاده لازم را ببرند.
نکته مهم: پیرو نامه ابلاغی معاونت آموزشی وزارت علوم مورخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۰، دانشجویانی که در نیمسال دوم ۱۳۹۹ مشروط شده­اند امکان اخذ بیش از ۱۴ واحد را دارند.