جدول زمان بندی حذف و اضافه (اینترنتی) نیمسال دوم ۹۹-۹۸

شنبه، ۲۶ بهمن ۹۸

گروه ورودی تاریخ شروع ساعت شروع تاریخ پایان ساعت پایان
۱ کلیه دانشجویان دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی ۹۸/۱۱/۲۸ ۹ ۹۸/۱۱/۲۸ ۱۱:۵۰
۲ کلیه دانشجویان كارشناسی پیوسته ورودی ۹۵ و قبل آن ۹۸/۱۱/۲۸ ۱۲ ۹۸/۱۱/۲۸ ۱۴:۵۰
۳ کلیه دانشجویان كارشناسی پیوسته ۹۶ ۹۸/۱۱/۲۸ ۱۵ ۹۸/۱۱/۲۸ ۱۷:۵۰
گروه‌های ۱و۲و۳ ۹۸/۱۱/۲۸ ۱۸ ۹۸/۱۱/۲۹ ۰۷:۵۰
۴ کلیه دانشجویان كارشناسی پیوسته ۹۷ ۹۸/۱۱/۲۹ ۹ ۹۸/۱۱/۲۹ ۱۱:۵۰
۵ کلیه دانشجویان كارشناسی پیوسته ۹۸ ۹۸/۱۱/۲۹ ۱۲ ۹۸/۱۱/۲۹ ۱۵:۵۰
گروه‌های ۴و۵ ۹۸/۱۱/۲۹ ۱۶ ۹۸/۱۱/۳۰ ۷:۵۰
بررسی ظرفیت توسط دانشکده ­ها و انجام اصلاحات مورد نیاز ۹۸/۱۱/۳۰ ۸ ۹۸/۱۱/۳۰ ۱۱:۵۰
همه دانشجویان ۹۸/۱۱/۳۰ ۱۲ ۹۸/۱۲/۰۲ ۲۴:۰۰

تبصره ۱: هر دانشجو می‌تواند حداکثر ۴ درس اضافه و ۴ درس حذف نماید.

دقت شود که تغییر گروه یک درس به معنای یک حذف و یک اضافه می­باشد.

تبصره۲: کلیه دانشجویانی که به هر دلیلی انتخاب واحد نکرده‌‌اند، در زمان حذف و اضافه امکان انتخاب واحد اینترنتی با محدودیت تبصره ۱، به عنوان آخرین فرصت فعال خواهد شد. لذا اقدامات مالی لازم را هرچه سریعتر پیگیری نمایند.

تبصره۳: دانشجویان گرامی دروس مورد نظر خود را با رعایت کامل پیشنیازی و هم­نیازی و سایر مقررات آموزشی انتخاب نمایند. براساس مصوبه شورای محترم آموزشی پس از پایان زمان حذف و اضافه انتخاب واحد کلیه دانشجویان بررسی و دروسی که بر خلاف مقررات آموزشی انتخاب شده باشند بدون برگشت شهریه حذف خواهند شد.

تبصره۴: حذف و اضافه موارد خاص تنها برای شرایط خاص به شکل پیوست می­باشد. بنابراین دانشجویان سعی کنند از حذف و اضافه اینترنتی حداکثر استفاده لازم ر