جلسه ارايه پوستر دانشکده برق و مهندسی پزشکی

یکشنبه، ۲۵ شهریور ۹۷

زمان ارائه پايان‌نامه‌ها به صورت پوستر در جلسه پوستر شماره ۳، طبق زمان­بندی جدول ذيل در یک روز و یک جلسه برنامه­ ریزی شده است.

جلسه اول

شنبه۳۱ شهریور ۱۱:۳۰-۱۳ ۱۳-۱۳:۳۰

بازدید اختصاصی اساتید

بازدید عمومی

• همراه داشتن کارت دانشجویی برای دریافت کارت ارائه پوستر الزامی است.

• پوسترها بایستی طبق قالب تعیین شده که در سایت دانشگاه (شیوه نگارش فنی در بخش لینکهای مفید) آمده است، آماده گردد.

• دانشجویان می بایست یک نسخه پرینت شده از گزارش و دو عدد CD حاوی فایل PDF گزارش برای اساتید دفاع به همراه داشته باشند.

• مکان ارائه پروژه‌ها به صورت پوستر، طبقه دوم و سوم ساختمان شماره ۲ می‌باشد. جهت نصب پوستر‌ها بر روی ديوار‌ها، تجهيزات مناسبی در نظر گرفته شده است. همچنين، برای پروژه‌هايی که جهت اجرا به برق نياز دارند، نيز تمهيدات لازم انديشيده شده است.

• دست‌کم پانزده دقيقه قبل از زمان مشخص شده در مکان ارائه پوستر حاضر شويد و تا انتهای زمان مشخص شده در مکان پوستر خود حضور داشته باشيد.

• نام اساتید دفاع و شماره پوستر در محل برگزاری برای دانشجویانی که فرم اعلام آمادگی برای دفاع پوستر را تحویل داده­اند، روز قبل از تاریخ دفاع در پورتال دانشجویان وارد می­شود.

• دانشجویانی که تا روز قبل از دفاع برای آنها استاد دفاع تعیین نشده است، در اولین فرصت به دفتر ریاست دانشکده مراجعه نمایند.

• دانشجویانی که در تاریخ و ساعت مشخص شده موفق به دفاع از پروژه خود نشوند، درس پروژه برای آنها حذف شده و لازم است که این درس را مجددا اختیار کنند.

دانشکده برق و مهندسی پزشکی