جلسه دفاع پروژه دانشکده برق و مهندسی پزشکی

دوشنبه، ۱۱ شهریور ۹۸

به نام خدا

قابل توجه كليه دانشجويان كارشناسی و كارشناسی‌ناپيوسته دانشكده برق و مهندسی پزشكی كه در نيمسال بهمن یا تابستان سال تحصيلی جاری درس پروژه دارند و هنوز از پروژه خود دفاع نکرده‌اند

1. تاريخ ارائه پايان‌نامه‌ها به صورت پوستر در جلسه پوستر شماره ۳، روز شنبه ۱۳۹۸/۶/۳۰ می­‌باشد.
  2. جزئیات زمان­بندی و مکان اجرا به همراه لیست دانشجویان در اطلاعیه‌ای چند روز مانده به ارائه اعلام خواهد شد.
  3. جهت قرار گرفتن در لیست ارائه پوستر، دانشجویان بایستی پروژه خود را تا تاریخ شنبه ۱۳۹۸/۶/۲۳ آماده کرده، به استاد راهنما تحویل دهند.
  4. جهت تعیین استاد دفاع لازم است دانشجویان " فرم اعلام آمادگی دفاع پروژه­‌های کارشناسی (مختص دفاع پوستر)" را از انتشارات دریافت نموده و پس از تکمیل و تایید توسط استاد راهنما، حداکثر تا تاریخ شنبه ۱۳۹۸/۶/۲۳ به دبیر کمیته پروژه (دکتر نسیم روان شاد) به صورت حضوری تحویل دهند.
  5. گزارش پايان نامه و پوستر‌ها می‌بايست مطابق با قالب تعيين شده، که در بخش نگارش فنی سایت دانشگاه اعلام شده است، آماده گردند.
  6. توجه داشته باشید که دانشجويانی موفق به ارائه پروژه خود در تاریخ تعیین شده نشوند، درس پروژه برای ایشان حذف خواهد شد و لازم است دوباره در نیمسال­‌های آتی این درس را اخذ نمایند.