حضور دانشگاه صنعتی سجاد و مرکز تحقیقات سجاد در بیست و دومین نمایشگاه «الکامپ» و نهمین نمایشگاه «شهر هوشمند» مشهد

سه‌شنبه، ۱ بهمن ۹۸

به گزارش روابط عمومی بیست و دومین نمایشگاه «الکامپ» و نهمین نمایشگاه «شهر هوشمند» مشهد از روز سه شنبه اول بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد با حضوری جمعی از مسئولین اتاق اصناف ایران و مشهد، استانداری و شهرداری مشهد آغاز به کار کرد.

دانشگاه صنعتی سجاد و مرکز تحقیقات سجاد نیز با حضور در این نمایشگاه به ارائه آخرین دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خود پرداختند. از موارد حائز اهمیت اولین روز این نمایشگاه بازدید جمعی از مسئولین از جمله جناب آقای مهندس بنانژاد، عضو محترم هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و جناب آقای دکتر براتی معاون محترم استانداری مشهد از غرفه دانشگاه صنعتی سجاد می باشد.

شایان ذکر است این نمایشگاه تا چهارم بهمن ماه ادامه داشته و علاقه مندان میتوانند در روز دوم نمایشگاه نیز از غرفه دانشگاه صنعتی سجاد واقع در سالن فردوسی ورودی شماره هشت دیدن نمایند.

بازدید مسئولین غرفه 1 غرفه 2 غرفه 3