حکم انتصاب به سمت مدیر گروه مکانیک وموادوانرژی

دوشنبه، ۷ اسفند ۰۲

در حکمی که از سوی دکتر محسن قاینی معاون آموزشی دانشگاه صادر شد، جناب آقای دکتر ماموریان به عنوان سمت مدیر گروه مکانیک ومواد و انرژی دانشکده منصوب گردید.

با سلام

احتراماً با توجه به سوابق بسیار خوب شما به پیشنهاد ریاست محترم دانشکده صنایع و مکانیک و موافقت ریاست محترم دانشگاه از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۵ به مدت دو سال به سمت مدیر گروه مکانیک و مواد و انرژی منصوب می‌شوید.

امیدوارم که سطح علمی، آموزشی و پژوهشی گروه مربوطه تحت مدیریت و نظارت جنابعالی و هماهنگی‌های لازم با ریاست محترم دانشکده همچون گذشته ارتقاء چشمگیری داشته باشد. برای شما از درگاه خداوند متعال در همه امور، به ویژه در این سمت آرزوی موفقیت می‌نمایم.

همچنین دکتر محسن قاینی معاون آموزشی دانشگاه، طی پیامی از زحمات بی‌دریغ جناب آقای دکترکلانی مدیر گروه سابق دانشکده تقدیر نمود. متن پیام به شرح ذیل است:

استاد گرامی

جناب آقای دکتر هادی کلانی

با سلام و آرزوی بهروزی؛

بر خود لازم می‌دانم از زحمات صادقانه شما در طول مدت تصدی به عنوان مدیر گروه مکانیک و مواد و انرژی تشکر نمایم.

امید است با یاری جستن از الطاف الهی و استفاده از تجربیات ارزنده‌تان همواره شاهد موفقیت و توسعه بیش از پیش دانشجویان در عرصه‌های علمی و پژوهشی باشیم.