حکم انتصاب مدیر آموزش مجازی

دوشنبه، ۶ اردیبهشت ۰۰

در حکمی که از سوی دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه سجاد صادر شد، آقای دکتر امیر باوفای طوسی به عنوان مدیر آموزش مجازی دانشگاه منصوب گردید.

در این حکم آمده است:

با سلام و آرزوی بهروزی؛

نظر به سوابق علمی و تجربی جناب‎­عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی فعلی به مدت یک سال به عنوان مدیر آموزش مجازی دانشگاه منصوب می­شوید.

امید آن که با اتکال به درگاه ایزد متعال در تمشیت امور موفق باشید.

دکتر علی حائریان اردکانی رئیس دانشگاه سجاد، طی پیامی از زحمات بی‌دریغ سرکار خانم دکتر بشرا رجایی مدیر سابق آموزش مجازی تقدیر نمود. متن پیام به شرح ذیل است:

با سلام و آرزوی بهروزی؛

بر خود لازم می­دانم از زحمات صادقانه سرکار­عالی در طول مدت تصدی به عنوان مدیر سابق آموزش مجازی دانشگاه تشکر نمایم.

امید است با یاری جستن از الطاف الهی و استفاده از تجربیات ارزنده ­تان همواره شاهد موفقیت و توسعه بیش از پیش دانشجویان در عرصه­‌های علمی و پژوهشی باشیم.