دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد

معاونت دانشجویی وفرهنگی
سه‌شنبه، ۵ بهمن ۰۰

قابل توجه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد
دانشجویان عزیز متقاضی وام کمیته امداد می‌توانند برای ثبت تقاضای وام نیمسال دوم از تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۲۰، در سامانه دانشجویی صندوق رفاه اقدام نمایند.

مراحل درخواست وام
اقدام دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه:
۱- ورود به پورتال دانشجویی از طریق سایت صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir یا مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس www.bp.swf.ir
۱-۱ دانشجوی ورودی جدید و بدون پرونده در سامانه جامع صندوق:
۱-۱-۱ انتخاب دکمه ثبت نام دانشجوی جدید
۲-۱-۱ وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد و انتخاب دکمه جستجو
۳-۱-۱ وارد کردن تابعیت، محل صدور، مرکز آموزشی، رشته تحصیلی، نوع دوره، مقطع، سال ورود، نیمسال ورود، شماره دانشجویی، تلفن ثابت و همراه و دریافت کدصحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک و انتخاب ذخیره
۴-۱-۱ درصورت تایید دانشجو توسط دانشگاه به عنوان دانشجوی آن دانشگاه، دانشجو با ورود مجدد به پورتال دانشجویی و ثبت کلمه کاربری و رمز عبور، درخواست وام می‌نماید.
۲-۱ دانشجوی ورودی جدید در مقطع جدید و دارای پرونده در سامانه جامع صندوق:
۱-۲-۱ وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور (که همان کدملی دانشجو بدون خط تیره می‌باشد.)
۲-۲-۱ در صورتی که مقطع تحصیلی قبلی تعیین تکلیف شده باشد.
(صدور دفترچه یا تسویه حساب) وارد بخش اطلاعات دانشجو شده و ثبت مقطع تحصیلی جدید راانتخاب می‌نماید.
۳-۲-۱ پنجره جدید باز شده مقطع قبلی و تعیین تکلیف شده را نمایش می‌دهد و دانشجو می‌بایست درخواست ایجاد مقطع تحصیلی جدید را انتخاب نماید.
۴-۲-۱ وارد کردن تابعیت، محل صدور، مرکز آموزشی، رشته تحصیلی، نوع دوره، مقطع، سال ورود، نیمسال ورود، شماره دانشجویی، تلفن ثابت و همراه و دریافت کد صحت سنجی در گوشی همراه به صورت پیامک و انتخاب ذخیره
۵-۲-۱ درصورت تایید دانشجو توسط دانشگاه به عنوان دانشجوی آن دانشگاه، دانشجو با ورود مجدد به پورتال دانشجویی و ثبت کلمه کاربری و رمز عبور، درخواست وام می‌نماید.
۳-۱ دانشجوی دارای پرونده در سامانه جامع صندوق در همان مقطع تحصیلی:
۱-۳-۱ ورود به پورتال دانشجویی با نام کاربری و رمز عبور (که همان کدملی دانشجو بدون خط تیره می‌باشد)
۲-۳-۱ ثبت درخواست وام کمیته امداد

۲- تذکر ۱: دانشجو می‌بایست با توجه به محدودیت‌های فنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۶ بعد ظهر در پورتال دانشجویی ثبت نام نماید.

تذکر ۲: نام کاربری کلیه دانشجویان، کد ملی به صورت ۱۰ رقم عددی و بدون خطوط بین آن می‌باشد.

تذکر ۳: کلمه عبور برای دانشجویان قدیمی همان کلمه عبور قبلی و برای دانشجویان جدید همان ۱۰ رقم عددی کد ملی بدون خطوط بین آن است.

معاونت دانشجویی وفرهنگی