دانشگاه صنعتی سجاد

سه‌شنبه، ۱۹ تیر ۹۷

دانشگاه صنعتی سجاد اولین و تنها دانشگاه غیردولتی صنعتی در کشور می باشد.براساس سطح بندی انجام شده توسط وزارت علوم این دانشگاه همواره در سطح یک دانشگاههای غیردولتی کشور بوده است.طبق آمار اعلام شده توسط سازمان سنجش این دانشگاه در ۵ سال اخیر حدود ۲۵۰۰ قبولی در آزمون سراسری کارشناسی ارشد داشته است که این مورد و همچنین حضور پررنگ دانش آموختگان این دانشگاه در بخش های مختلف صنعت از موفقیت های چشمگیراین دانشگاه می باشد.

دانشگاه صنعتی سجاد در کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت آموزشی دارد و بنابر آمار این دانشگاه اولین انتخاب داوطلبان پس از دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.

دانشگاه صنعتی سجاد فعاليت آموزشی خود را از سال ۱۳۷۴ با عنوان موسسه آموزش عالی سجاد با كسب مجوز از شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقيقات و فناوری درمشهد آغاز كرد.
هيات موسس متشكل از اساتيد دانشگاه و نخبگان صنعتی ايران هستند.‌ دانشگاه صنعتی سجاد اولين دانشگاه در ايران است كه شروع آن با ايجاد يك مركز تحقيقات صنعتی شكل گرفته است كه اين مركز هم اينك نيز به عنوان هسته پژوهش دانشگاه فعاليت دارد.

بروشور دانشگاه ( دانلود فایل)