دکتر رضا لطفی موفق به کسب جایزه زنده‌یاد دکتر سید مهدی فخرایی شاخه IEEE ایران شدند.

یکشنبه، ۲ آذر ۹۹

جناب آقای دکتر رضا لطفی، عضو محترم هیات امنای دانشگاه سجاد و استاد گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب جایزه زنده‌یاد دکتر سید مهدی فخرایی شاخه IEEE ایران شد. جایزه دکتر مهدی فخرایی به منطور ارج نهادن به خدمات ارزنده و فعالیت‌های شاخص علمی و صنعتی و هم‌چنین زنده‌نگه‌داشتن یاد و خاطره زنده‌یاد دکتر سید مهدی فخرایی، استاد فقید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران اعطا می‌شود.

این جایزه بر اساس ارزیابی و تشخیص کمیته داوران، سالیانه به یک عضو هیئت‌علمی رشته مهندسی برق و یا کامپیوتر در حوزه‌های علمی میکروالکترونیک، سخت‌افزار و سامانه‌های دیجیتال تعلق می‌گیرد.

ضمن عرض تبریک به آقای دکتر لطفی ، دانشجویان گرامی و اساتید محترم دانشگاه سجاد برایشان موفقیت های روزافزون را از خداوند منان خواستاریم .