زمان و نحوه شروع کلاس‌‎ها در سال جدید

پنج‌شنبه، ۲۶ اسفند ۰۰

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی
پیشاپیش سال جدید و نوروز را خدمت شما عزیزان تبریک و سلامتی و اوقات خوش را آرزومندیم. موارد مهم زیر به اطلاع می‌رسد:
- پنجشنبه ۲۶ اسفند پایان کلاس‌ها در سال۱۴۰۰ بوده و یکشنبه ۱۴ فروردین شروع کلاس‌ها در سال ۱۴۰۱ به عنوان هفته ششم آموزشی خواهد بود.
- پیرو اعلام وزارت علوم و مصوبات هیات رئیسه دانشگاه و شورای آموزشی دانشگاه، در صورت عدم مغایرت با مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، کلیه کلاس‌هایی که در ابتدای نیمسال به شکل حضوری برنامه‌ریزی شده است (بخش توضیحات دروس مشاهده شود) از شروع کلاس‌ها در سال ۱۴۰۱ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
- طبق بررسی دانشکده‌ها و تایید شورای آموزشی دانشگاه، دروس دارای تخلف آموزشی از انتخاب واحد دانشجویان حذف شده است. لذا حتما تاییدیه انتخاب واحد خود را مجدد بررسی نمایید. در صورت وجود اشکال در شروع فعالیت کاری از ۱۴ فروردین به دانشکده خود مراجعه نمایید.