شرایط ادامه کلاس های آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۹

چهارشنبه، ۲۸ اسفند ۹۸

ضمن آرزوی سلامتی برای شما عزیزان، پیشاپیش سال نو را به شما تبریک گفته و امیدوارم با همدلی و همکاری شرایط پیش آمده ناشی از ویروس کرونا در کشور به خوبی سپری گردد.

پیرو اطلاعیه قبلی خوشبختانه با تلاشهای متعدد در دانشگاه به ویژه مسئول محترم آموزش مجازی، آقای دکتر نوری، شرایط برگزاری کلاسها بصورت آنلاین فراهم شده است.

بنابراین قطعا در صورت ادامه‌دار شدن تعطیلات، دانشگاه صنعتی سجاد تصمیم دارد از ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ کلیه دروس نظری (به جز دروس معارف که پیرو اطلاعیه قبلی توسط دفتر نهاد بصورت کشوری و به شکل مجازی در حال برگزاری است) و بخشی از دروس عملی رشته معماری و شهرسازی ( به صلاحدید گروه ) را به صورت آنلاین برگزار نماید.

بدین منظور برای راحتی کار شما عزیزان، در پورتال پویا دانشجویان، قسمت آموزش، بخشی تحت عنوان دروس مجازی در حال برنامه ریزی است. در این بخش کلیه راهنمایی ها و فیلم های آموزشی، دروس مجازی مربوط به شما، لینک کلاسهای مجازی و کاربری و پسورد ورود به سامانه مجازی قرار داده خواهد شد که پس از آماده شدن اطلاع رسانی می گردد.

کلیه کلاسهای مجازی در همان ساعت انتخاب واحد شده و بصورت آنلاین ارائه خواهد شد.

با احترام - محسن قاینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه