شروع بازه سوم زمان انتخاب واحد از ساعت ۱۲ ظهر امروز

چهارشنبه، ۲۷ شهریور ۹۸

براساس زمان بندی اعلام شده، دور دوم انتخاب واحد به پایان رسیده است. هم اکنون دانشکده‌ها در حال بازبینی دروس هستند تا در صورت نیاز ظرفیت‌ها اصلاح یا گروه جدید ارائه شود.

دور سوم و پایانی انتخاب واحد، از ساعت ۱۲ امروز برای کلیه دانشجویان فعال شده و می‌توانند انتخاب واحد نمایند و یا انتخاب واحد خود را اصلاح کنند. این انتخاب واحد تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۹ شهریور ادامه خواهد داشت.

به منظور مختل نشدن سایر فعالیت‌ها، از مراجعه حضوری به منظور درخواست افزایش ظرفیت‌ها به دانشکده‌ها جدا خودداری فرمایید.

لازم به یادآوری است که دانشجویانی که به هر دلیلی انتخاب واحد نکنند، از انجام حذف و اضافه نیز محروم خواهند بود.

کلیه کلاس‌ها اعم از تئوری و عملی (آزمایشگاهها و کارگاهها)، بجز دروس تربیت بدنی و دروس مربوط به ورودیهای کارشناسی پیوسته با سوابق تحصیلی ورودی ۹۸، از روز شنبه ۳۰ شهریور شروع خواهد شد.