شروع ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در سایت سازمان سنجش کشور

پنج‌شنبه، ۲۳ آبان ۹۸

پیرو اعلام رسمی سازمان سنجش کشور مبنی بر تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد، بدینوسیله به اطلاع داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی ­ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ می‌رساند که دانشگاه صنعتی سجاد، در مرحله تکمیل ظرفیت در برخی کد رشته‌هایکارشناسی ارشد به شرح زیر دانشجو می­‌پذیرد. مطابق اطلاعیه سازمان سنجش دفترچه کد رشته‌ها در عصر روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۰۸/۲۲ در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر شده و کلیه متقاضیان واجد شرایط، می‌توانند از روز پنجشنبه مورخ ۹۸/۰۸/۲۳ لغایت یکشنبه مورخ ۹۸/۰۸/۲۶ از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های مورد علاقه خود اقدام نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

کد رشته نام رشته کد رشته نام رشته
۲۰۱۳۱ مهندسی برق-کنترل ۲۳۲۲۰ مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
۱۹۴۶۲ مهندسی برق- مدارهای مجتمع الکترونیک ۲۳۰۵۸ مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی و رباتیکز
۱۹۶۷۵ مهندسی برق- سیستم‌های قدرت ۲۳۳۳۵ مهندسی کامپیوتر- رایانش امن