شرکت دانشگاه صنعتی سجاد و مرکز تحقیقات سجاد در جشنواره و نمایشگاه هفته گرامیداشت پژوهش و فناوری خراسان رضوی

چهارشنبه، ۱۴ آذر ۹۷

به مناسبت هفته پژوهش غرفه‌ی دانشگاه صنعتی سجاد در محل نمایشگاه بین‌المللی از تاریخ ۱۲ آذر دایر گردید. در روز اول برگزاری نمایشگاه، ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حائریان و جمعی از معاونین دانشگاه صنعتی سجاد ضمن بازدید از نمایشگاه، غرفه دانشگاه را افتتاح نمودند. همچنین ریاست محترم دانشگاه خیام آقای دکتر طیرانی و مسئولین دانشگاه تابران از غرفه‌های دانشگاه و مرکز تحقیقات دانشگاه صنعتی سجاد بازدید به عمل آوردند.

این نمایشگاه ۱۲ الی ۱۵ آذر از ساعت ۱۰ الی ۱۹ در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد پذیرای پژوهشگران و علاقه‌مندان می‌باشد. دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند از غرفه دانشگاه صنعتی سجاد در سالن فردوسی بازدید نمایند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد