صدور معرفی نامه توسط دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه

دفتر ارتباط با صنعت
سه‌شنبه، ۱۶ دی ۹۹

با توجه به شرایط اخیر در خصوص شیوع گسترده کووید ۱۹ و به منظور تسهیل در امور ارتباط با صنعت دانشجویان، فایل word فرم معرفی به کارخانه/اداره/سازمان/شرکت در ادامه ارسال شده است. این فرم برای صدور معرفی نامه رسمی دانشجویان از دانشگاه سجاد به شرکت‌ها و سازمان‌ها تهیه شده است.در صورتی که برای هریک از دروس تخصصی خود نیاز به حضور در یک سازمان/شرکت داشته و با محل مربوطه هماهنگ کرده‌‌اید، پس از تکمیل فرم و اخذ تاییدیه استاد محترم درس، میتوانید نسبت به ارسال تصویر فرم تکمیل شده به آی دی تلگرامی ارتباط با دانشگاه صنعت (@sadjadind) اقدام نمایید.

کلیه مراحل فوق میتواند به صورت غیر حضوری انجام شده و پس از هماهنگی با دفتر ارتباط با صنعت، صرفا برای دریافت معرفی نامه نهایی به دبیرخانه دانشگاه (ساختمان یک - طبقه سوم) مراجعه کنید.

دفتر ارتباط با صنعت