فراخوان ششمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‎ های هوشمند ایران در دانشگاه صنعتی سجاد

دوشنبه، ۲ تیر ۹۹

با استعانت از درگاه خدای متعال، دانشگاه صنعتی سجاد مفتخر است ششمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند ایران را با همکاری دبیرخانه دائمی کنفرانس در تاریخ ۳ و ۴ دی ‌ماه ۱۳۹۹ در شهر مشهد برگزار نماید. این کنفرانس با هدف گسترش دانش فنی از طریق ایجاد محیطی جهت تبادل نظر علمی و فنی، ارائه آخرین یافته‌های پژوهشی و همچنین تشویق مشارکت محققان برنامه‌ریزی شده است.

همزمان با برگزاری کنفرانس، کارگاه‌هاي آموزشی، نمايشگاه و ميزگردهای تخصصی و مسابقات و چالش‌های علمی و صنعتی نیز با حضور صاحب‌نظران دانشگاهی و صنعتی و سازمان‌های مرتبط برگزار خواهد شد.

اين کنفرانس با هدف بهره‌مندي از تجربيات و نيز ايجاد بستري مناسب جهت افزايش غناي محتوايي در اين حوزه، آمادگي لازم را جهت جذب مقالات علمي ‌و پژوهشي متخصصين و صاحب‌نظران، در قالب محورهاي زیر را دارا مي‌باشد. از کليه علاقه‌مندان دعوت به عمل مي‌آيد تا مقالات خود را با توجه به راهنماي تهيه مقالات و زمان بندي ذيل به دبيرخانه کنفرانس ارسال فرمايند.

محورهای کنفرانس

• پردازش سیگنال