قابل توجه دانشجویان استفاده کننده از وام سفر به عتبات عالیات از طریق صندوق رفاه دانشجويي

یکشنبه، ۱۹ شهریور ۹۶

به منظور تقویت و گسترش پایه های فرهنگی و معنوی دانشجویان عزیز صندوق رفاه برای آندسته از دانشجویانی که قصد سفر به عتبات عالیات را دارند در سایت عتبات دانشجویی ثبت نام کرده اند امکان درخواست وام را ایجاد کرده است . دانشجویان متقاضی از تاریخ 15 لغایت 30 شهریور 96 به امور وام دانشگاه مراجعه و نسبت به ثبت تقاضا نامه ی خود اقدام لازم به عمل اورد . میزان این وام برای دانشجویان مجرد مبلغ 10,۰۰۰,۰۰۰ ريال و برای دانشجویان متاهل مبلغ 15,۰۰۰,۰۰۰ ريال می باشد. مدارک مورد نیاز : 1- ارائه فرم تقاضای وام عتبات (از انتشارات دریافت نمایید ) 2- ارائه تاییدیه ستاد عتبات مبنی بر اعزام دانشجو 3- تصویر شناسنامه و کارت ملی متقاضی دریافت وام 4- تصویر سند ازدواج ، تصویر شناسنامه و کارت ملی همسر ( برای دانشجویان متاهل) 5- تصویر گذرنامه 6- تصویر فیش واریزی بانکی جهت دریافت روادید و بیمه و یا هر گونه مدرک دال بر خروج از کشور متقاضی 7- اصل و تصویر سند تعهد نامه ضامن که مستلزم مراجعه دانشجو و ضامن جهت تنظیم تعهد نامه به یکی از دفاتر اسناد رسمی است (به همراه اصل شناسنامه و کارت ملی دانشجو و ضامن ، آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی ضامن) فرم سند تعهد از انتشارات دریافت شود . 8- شماره حساب بانک تجارت به نام دانشجوی متقاضی وام 9- گفتنی است زمان بازپرداخت تسهیلات دریافتی ، پس از فراغت از تحصیل مطابق مقررات بازپرداخت وام های صندوق رفاه دانشجویان است و هر دانشجو تنها یکبار در مدت تحصیل می تواند از این وام استفاده نماید و این وام پس از طی مراحل بررسی و تایید به حساب دانشجو(بانک تجارت) پرداخت می گردد.

اموردانشجویی