مراسم تجلیل از سرآمدان آموزشی و دانشجویان ممتاز نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱

دوشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۰۲

به گزارش روابط عمومی، مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز و اساتید برتر سال ۱۴۰۱ در روز یکشنبه مورخ ۲۴ اردیبهشت ساعت ۱۱:۳۰ در سالن اجتماعات دانشگاه با حضور اعضای هیئت موسس، اساتید هیئت علمی، اساتید مدعو و جمع کثیری از دانشجویان برگزار گردید.

در ابتدا جناب آقای دکتر رضایی نیک به ایراد سخنانی در مورد اهداف دانشگاه، ایجاد زمینه‌ای پژوهشی با همکاری اساتید و دانشجویان و چشم‌انداز راهبردی دانشگاه پرداختند و از دانشجویانی که در برنامه راهبردی دانشگاه مشارکت کردند و نظرات و پیشنهادات خود را ارسال کرده بودند، قدردانی شد.

در ادامه جناب آقای دکتر قاینی معاونت آموزشی در مورد نقش اساتید و تقدیر از زحمات آنان سخنانی ایفا کردند و سپس از پیشکسوتان برگزیده براساس انتخاب شورای آموزشی، از استاد سرآمد دانشگاه، مدیر برتر آموزشی دانشگاه، اعضا هیئت علمی برگزیده دانشگاه، اساتید مدعو برگزیده دانشکده‌ها و از دانشجویان ممتاز نیمسال اول از دانشکده‌ها تقدیر گردید.