مراسم تقدیر از کارکنان دانشگاه سجاد در سال ۱۴۰۲

شنبه، ۱۲ اسفند ۰۲

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت روز مهندس، مراسم تقدیر از کارکنان دانشگاه در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۷ در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور عضو محترم هیئت امنا پروفسور مافی نژاد و اعضای محترم هیئت رئیسه و تمامی کارمندان دانشگاه برگزار شد، در ابتدا آقای دکتر رضایی نیک رئیس دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های همکاران با اشاره به نقش کلیدی آن عزیزان در سیستم اداری، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اهمیت ایجاد انگیزش در نیروی انسانی؛ اجرای موفق امور دانشگاه را حاصل کار تیمی، تعامل و پشتکار کارکنان برشمردند.

در ادامه معاونان محترم نیز طی سخنانی با تشکر از تلاش‌های همکاران حوزه خود، به نقاط قوت کارکنان اشاره نموده و همت والا، تعهد و نظم حاکم آنان را به عنوان عامل موفقیت در برنامه‌ها یاد نمودند.

در بخش پایانی نیز با اهدای نامه تقدیر و یادبود، از تلاش‌های همکاران تجلیل به عمل آمد.