مرکز آموزش‌های آزاد سجاد دوساله شد

پنج‌شنبه، ۲۳ آبان ۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد، این مراسم که با سخنرانی دکترحائریان، رئیس دانشگاه صنعتی سجاد آغاز شد ایشان ضمن تبریک دوسالگی مرکز آموزش‌های سجاد اظهارکرد

فعالیت مرکز آموزش‌های آزاد سجاد باعث پیشرفت علمی و آموزشی دانشگاه می‌شود.

دکتر ایمان احدی اخلاقی، رئیس مرکز آموزش‌های آزاد سجاد صحبت‌های گرانبهایی پیرامون اهمیت وجود این مرکز در دانشگاه ایراد کرد.

وی همچنین در پایان سخنان خود از تمامی افرادی که در طول این دوسال با مرکز آموزش‌های آزاد سجاد همکاری کردند قدردانی نمود.

در بخش بعدی این مراسم تفاهم نامه‌ای بین دکتر ایمان اخلاقی، رئیس مرکز آموزش‌های سجاد و دکتر میرزاوزیری، رئیس کالج دانشگاه فردوسی بسته شد و مقرر شد دوره‌هایی به صورت مشترک برگزار شود.

در ادامه، دکتر نوری، معاون مرکز آموزش‌های آزاد خلاصه‌ای از فعالیت‌های مرکز آموزش‌های آزاد در این دوسال ارائه نمود.

در پایان این مراسم که با قرعه کشی همراه شد، به منتخبین این قرعه کشی هدایایی از طرف مرکز اهداء شد.