موفقیت تیم‌های دانشگاه سجاد در مسابقات بین المللی برنامه نویسی دانشجویی

روابط عمومی
دوشنبه، ۱ خرداد ۰۲

بیست و سومین دوره مسابقات بین المللی برنامه نویسی دانشجویی (موسوم به icpc) به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف در روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار گردید و دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه سجاد دو تیم به این مسابقات اعزام نمود و موفق به کسب رتبه ۱۵ دانشگاهی در بین ۶۲ تیم از ۳۸ دانشگاه شد.

این در حالی است که رتبه دانشگاه سجاد از بسیاری از دانشگاه‌های دولتی بهتر بوده و علاوه بر آن، در بین تمامی دانشگاه‌های استان‌های خراسان و سمنان (منطقه ۹)، رتبه اول را کسب نموده است.

این موفقیت را به اعضای تیم، سرپرست تیم دکتر امینیان مدرس و تمامی اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر تبریک عرض می‌کنیم.

نام اعضای تیم:

سید احمد هاشمی نجفی – رضا مکرم دوست دلخواه – سید محمد سینا کشمیری – نادیا غلامپور – نیلوفر رخشی – فاطمه کشتگر

مربی: سجاد صنمی مسگران

سرپرست: دکتر امیرفرید امینیان‌مدرّس