موفقیت دانشجویان رشته کامپیوتر دانشگاه صنعتی سجاد در مرحله مقدماتی بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور

جمعه، ۲۳ اسفند ۹۸

براساس اعلام رسمی نتایج، در مرحله مقدماتی بین کلیه دانشگاهها و موسسات غیرانتفاعی منطقه ۹ (استانهای خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و استان سمنان ) همه شرکت کنندگان رشته کامپیوتر دانشگاه صنعتی سجاد با اسامی زیر برای مرحله دوم برگزیده شده اند:

اسامی دانشجویان عزیز: خانم نگین دوستار و آقایان ایمان عباسی، محمد علی زرین زاده، علی تبرائی و سهیل صدقی.

این موفقیت که نتیجه زحمات دانشجویان برگزیده و برنامه ریزی بسیار مناسب دانشکده کامپیوتر است را به این عزیزان، اساتید محترم و دانشجویان گرامی تبریک می‌گوییم. موفقیت این دوستان را در مرحله دوم المپیاد که بین کلیه دانشگاههای دولتی، غیرانتفاعی و آزاد منطقه ۹ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد را آرزومندیم.

معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی سجاد