نحوه برگزاری کلاس‌های پایان هفته با توجه به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد

دوشنبه، ۲۶ اردیبهشت ۰۱

دانشجویان گرامی و اساتید محترم؛

با سلام و آرزوی سلامتی

با توجه به اینکه دانشگاه سجاد در روزهای پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت و جمعه ۳۰ اردیبهشت میزبان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد است، موارد زیر در خصوص کلاس‌های پایان این هفته به اطلاع می‌رسد:

- کلیه کلاس‌های دانشگاه اعم از نظری یا عملی (به جز کلاس‌های رشته علوم ورزشی در سالن‌های خارج از دانشگاه) در روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

- به منظور آماده‌سازی حوزه در روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت صرفا دروسی که در کلاسهای درسی و آتلیه برگزار می‌شود و صرفا از ساعت ۱۳ تا ۱۹ به صورت مجازی خواهد شد. به عبارت دیگر کلیه دروس عملی که در آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و سایت‌ها برگزار می‌شود، در این روز حضوری خواهد بود.

- فعالیت اداری دانشگاه در روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت جاری است، لیکن کلیه فعالیت‌های اداری دانشگاه در روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت تعطیل می‌باشد.

- سلف سرویس دانشگاه در روزهای چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت و پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت تعطیل می‌باشد.