نکاتی در خصوص شروع کلاس‌ها و انتخاب واحد ۱۴۰۱

پنج‌شنبه، ۷ مهر ۰۱

دانشجویان گرامی و اساتید محترم

با سلام و تبریک سال جدید تحصیلی

بر اساس مصوبات شورای آموزشی دانشگاه مورخ چهارشنبه ۶ مهر موارد زیر اعلام می‌گردد:

- به منظور هماهنگی با سایر دانشگاه‌­ها هفته آینده (شروع از ۹ مهر) هفته سوم آموزشی خواهد بود.

- دانشجویانی که تاکنون انتخاب واحد نکرده‌­اند، به عنوان آخرین فرصت حداکثر تا پایان جمعه ۸ مهر ماه فرصت انتخاب واحد دارند. طبق آیین نامه آموزشی عدم ثبت نام در نیمسال (مرخصی یا انتخاب واحد) به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود.

- با توجه به آخرین تغییرات در دروس توسط دانشکده­‌ها (اصلاح ظرفیت، حذف دروس کم جمعیت و اضافه کردن کدهای مورد نیاز)، دانشجویان آخرین وضعیت تاییدیه انتخاب واحد خود را بررسی نمایند تا از فرصت باقیمانده در حذف و اضافه اینترنتی جهت تکمیل دروس خود استفاده کنند.

- دانشجویانی که در نیمسال تابستان درس کارآموزی یا کارورزی داشته‌­اند، حداکثر تا روز سه شنبه ۱۲ مهر فرصت تحویل گزارش و مستندات به استاد راهنمای خود جهت تعیین نمره را دارند، در غیر این صورت درس برای آن‌ها حذف خواهد شد.

- شروع کلاس‌­های دانشجویان ورودی جدید مقاطع کارشناسی و کاردانی از شنبه ۱۶ مهر خواهد بود.

- جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید در روز سه شنبه ۱۲ مهر برگزار خواهد شد. زمانبندی دقیق جلسه در روزهای آتی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشگاه­‌