نکات مهم در خصوص ارزشیابی و کارت ورود به جلسه

اداره آموزش
شنبه، ۲۷ دی ۹۹

نکات مهم در خصوص ارزشیابی و کارت ورود به جلسه

ضمن تشکر از دانشجویانی که ارزشیابی را انجام داده‌‌اند این فرایند فقط تا فردا یکشنبه ۲۸ دی ماه فعال خواهد بود. از شما عزیزان دعوت می‌شود با تکمیل ارزشیابی اساتید، دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی را در پیشبرد اهداف علمی و بهبود کیفیت آموزشی دانشگاه یاری فرمایید. دانشجویانی که به هر دلیلی در ارزشیابی شرکت نکنند قادر به مشاهده نمرات خود قبل از تایید مدیریت آموزشی نمی‌باشند.

یادآوری می‌شود که اطلاعات ارائه شده توسط دانشجویان کاملا محرمانه بوده و نتیجه ارزشیابی به صورت کلی و بدون نام دانشجو پس از تایید نمرات به اساتید محترم اعلام می‌گردد.

امتحانات هر روز، بر اساس تعداد دانشجویان دارای امتحان در آن روز، در چهار جلسه با شروع از ساعتهای ۱۴، ۱۱، ۸ و ۱۷ برگزار می‌شود. فقط در روز سیزدهم امتحانات، با توجه به تعداد زیاد دانشجویان، امتحان درس فارسی به ساعت ۲۰ منتقل شده است.

برای اطلاع از روز و ساعت برگزاری امتحانات خود به بخش کارت ورود به جلسه امتحانات در پورتال پویا مراجعه نمایید. در صورتی که به دلیل بدهی شهریه قادر به مشاهده جدول زمان بندی امتحانات خود نیستید، نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایید.

اداره آموزش