نکات مهم در خصوص ارزشیابی و کارت ورود به جلسه

پنج‌شنبه، ۲۷ خرداد ۰۰

ضمن تشکر از دانشجویانی که ارزشیابی را انجام داده‌اند این فرایند فقط تا روز یکشنبه ۳۰ خرداد ماه فعال خواهد بود.

دانشجویانی که به هر دلیلی در ارزشیابی شرکت نکنند قادر به مشاهده نمرات خود قبل از تایید مدیریت آموزشی نمی‌باشند.

از شما عزیزان دعوت می‌شود با تکمیل ارزشیابی اساتید، دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی را در پیشبرد اهداف علمی و بهبود کیفیت آموزشی دانشگاه یاری فرمایید.

یادآوری می‌شود که اطلاعات ارائه شده توسط دانشجویان کاملا محرمانه بوده و نتیجه ارزشیابی به صورت کلی و بدون نام دانشجو پس از تایید نمرات به اساتید محترم اعلام می‌گردد.

امتحانات دانشگاه طبق برنامه اعلام شده از ابتدای ترم، از روز دوشنبه ۳۱ خرداد به مدت ۱۳ روز کاری بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

امتحانات هر روز، بر اساس تعداد دانشجویان دارای امتحان در آن روز، حداکثر در چهار جلسه با شروع از ساعت‌های ۸، ۱۱، ۱۴ و ۱۷ برگزار می‌شود.

برای اطلاع از روز و ساعت برگزاری امتحانات خود به بخش کارت ورود به جلسه امتحانات در پورتال پویا مراجعه نمایید. در صورتی که به دلیل بدهی شهریه قادر به مشاهده جدول زمان‌بندی امتحانات خود نیستید، نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایید.