نکات مهم پایان کلاس‌ها، امتحانات و انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

سه‌شنبه، ۷ دی ۰۰

- براساس مصوبات هیات رئیسه دانشگاه، با توجه به شرایط حاضر و در جهت حفظ سلامتی دانشجویان عزیز و اساتید گرامی، کلیه امتحانات پایان ترم نیمسال جاری به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه مودل برگزار خواهد شد.
- امتحانات دروس عملی براساس نظر استاد محترم درس می‌تواند به صورت حضوری یا مجازی برگزار شود.
- آزمون جامع دوره دکتری به صورت حضوری طبق زمان اعلام شده، برگزار خواهد شد.
- پایان کلاس‌ها برای دروس تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) ۲۳ دی ماه می‌باشد.
- پایان کلاس‌ها برای مقاطع کارشناسی و کاردانی ۱۶ دی ماه می‌باشد. اساتید محترم می‌توانند از بازه ۱۸ تا ۲۳ دی ماه برای برگزاری کلاس‌های جبرانی یا فوق العاده استفاده کنند.
- آخرین مهلت انجام حذف درس و حذف ترم در نیمسال جاری ۱۶ دی ماه می‌باشد.
- امتحانات پایان ترم در بازه ۲۷ دی ماه تا ۱۱ بهمن ماه به مدت ۱۳ روز کاری، طبق زمانبندی اعلام شده در سیستم آموزش، در سامانه مودل برگزار خواهد شد.
- دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ هرچه سریع‌تر جهت تسویه حساب شهریه نیمسال جاری خود اقدام نمایند تا امکان فعال سازی شرکت در امتحانات برای آنها فراهم گردد.
- انتخاب واحد اینترنتی نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در بازه ۱۲ بهمن تا ۲۲ بهمن انجام خواهد شد.
- شروع کلاس‌های نیمسال دوم از شنبه ۲۳ بهمن خواهد بود. برگزاری کلاس‌های نیمسال دوم به صورت آموزش ترکیبی حضوری و مجازی است که جزئیات آن متعاقبا اعلام می‌گردد.