هفته پژوهش و فناوری گرامی باد

دوشنبه، ۲۲ آذر ۰۰

هفته پژوهش

پژوهش به بشر این توانایی را می‌دهد که بهتر با دنیای پیرامون خود رابطه برقرار کند و به اهدافش دست یابد. پژوهش موجب حل مسأله‌ها و تضادهای جامعه می‌شود.

پژوهشگران یا استفاده از دانش، تحقیق، جستجو و مطالعه همواره راه‌های جدیدی را کشف می‌کنند و نظریه‌ها و نتایج مهمی را باعث می‌شوند که هر کدام از آن‌ها می‌تواند قدمی مهم در ارتقا سطح علمی کشور داشته باشد.

یکی از جنبه‌های اصلی استقلال کشور پژوهشگران و پژوهشگری است. پژوهشگران همواره به دنبال کشف و اختراع و رسیدن به واقعیت‌هایی هستند که به استقلال کشور کمک می‌کند و کشور و جامعه را از بیگانگان بی‌نیاز می‌کنند.

در اینجا بار دیگر هفته پژوهش را به تمام فعالان عرصه علم و تحقیق و توسعه و پژوهشگران با انگیزه تبریک و تهنیت گفته و قدر دان روحیه خستگی‌ناپذیر آن‌ها هستیم.