هم‌اندیشی مدیران دانشگاه سجاد با عضو هیأت علمی انستیتو تکنولوژی ایلی‌نوی در زمینهٔ همکاری‌های علمی بین دو دانشگاه

دوشنبه، ۶ تیر ۰۱

در روز چهارشنبه مورخ اول تیرماه جلسه‌ای با حضور تعدادی از اعضای هیات امنا و مدیران دانشگاه با خانم دکتر غزاله حدادیان عضو هیات علمی انستیتو تکنولوژی ایلی‌نوی در اتاق شورای دانشگاه تشکیل شد.

خانم دکتر حدادیان دانش‌آموخته سال ۱۳۸۳ رشته کامپیوتر دانشگاه سجاد پس از ادامه تحصیل در رشته MBA در دانشگاه Wright State و سپس اخذ دکترا در رشته مدیریت عملیاتی (Operations management) در انستیتو تکنولوژی ایلی‌نوی، در حال حاضر به عنوان عضو هیأت علمی در دانشکده تجارت (Business School) همین دانشگاه مشغول به کار هستند. در این جلسه، پس از معرفی انستیتو تکنولوژی ایلی‌نوی در مورد زمینه‌های همکاری بین این دانشگاه و دانشگاه سجاد بررسی شد.

در این جلسه مسوولان دانشگاه با توجه به آغاز فعالیت دانشگاه در زمینهٔ پذیرش دانشجوی غیرایرانی از سال گذشته، گسترش این گونه همکاری‌ها در عرصه بین‌الملل را موضوعی مهم دانستند و بر لزوم فراهم کردن زمینهٔ تبادل استاد و دانشجو و انجام فعالیت‌های مشترک پژوهشی تأکید کردند.