پذيرش بدون آزمون در رشته های کارشناسی پیوسته دانشگاه صنعتی سجاد (بهمن ماه سال ۱۳۹۷)

با توجه به مجوز رسمی وزارت علوم و سازمان سنجش کشور، به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در دانشگاه صنعتی سجاد ( اعم از داوطلبانی كه در آزمون سراسری سال ۱۳۹۷ ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) می رساند كه برای ثبت‌نام در رشته‌های تحصيلی ذیل می توانند از تاریخ شنبه ۹۷/۱۰/۲۹ الی چهارشنبه ۹۷/۱۱/۱۰ با مراجعه حضوری به دفتر معاونت آموزشی دانشگاه مراحل ثبت­ نام خود را انجام دهند. با توجه به محدود بودن ظرفیت، اولویت با داوطلبانی است که زودتر ثبت ­نام نمایند.

به اطلاع می­رساند که شروع به تحصیل ثبت­ نام شدگان این مرحله از نیمسال دوم خواهد بود.

رشته­ های این مرحله پذیرش:

• مهندسی پزشکی
  • مهندسی برق
  • مهندسی مواد و متالورژی
  • مهندسی انرژی

مدارک مورد نیاز:

•  اصل يا گواهی مدرك تحصيلی ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش
  •  اصل يا گواهی مدرك تحصيلی ديپلم نظام جديد با امضاء و مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش
  •  اصل يا گواهی مدرك پيش‌دانشگاهی با امضاء و مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش
  • گواهی اخذ مدرك كارداني برای آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام جديد كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهی میباشند.
  •  اصل شناسنامه و ۲ برگ كپی از صفحات آن
  •  اصل كارت ملی و ۲ برگ كپی از آن
  •  شش قطعه عكس ۴×۳ تهيه شده در سال جاری
  •  مدرك نظام وظيفه برای برادران مشمول

نکته مهم

كليه متقاضيان می بايست دارای ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) بوده و يا دارای مدرك پيش‌دانشگاهی و يا كاردانی (فوق ديپلم) با تاريخ اخذ حداكثر تا ۹۷/۱۱/۳۰ باشند.

آدرس: مشهد-بلوار جلال آل احمد- جلال آل­ احمد ۶۴

تلفن:  ۰۵۱۳۶۰۹۹۲۰۵  و   ۰۵۱۳۶۰۲۹۴۰۱