پذيرش بدون آزمون کاردانی پیوسته در رشته کامپیوتر-نرم افزار - بهمن۱۳۹۷

پنج‌شنبه، ۴ بهمن ۹۷

با توجه به مجوز رسمی وزارت علوم و سازمان سنجش کشور، به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در دانشگاه صنعتی سجاد می رساند كه براي ثبت‌نام در رشته‌ تحصيلی ذیل می توانند از تاریخ دوشنبه ۹۷/۱۱/۱ الی شنبه ۹۷/۱۱/۱۳ با مراجعه حضوری به دفتر معاونت آموزشی دانشگاه مراحل ثبت ­نام خود را انجام دهند. با توجه به محدود بودن ظرفیت، اولویت با داوطلبانی است که زودتر ثبت­ نام نمایند.

به اطلاع می­ رساند که شروع به تحصیل ثبت­نام شدگان این مرحله از نیمسال دوم خواهد بود.

• رشته­ موجود در این مرحله پذیرش: کامپیوتر نرم افزار

مدارک مورد نیاز:

• اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهی ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌های كاردانش‌ يا فنی و حرفه‌ای مبنی برگذراندن كليه واحدهای درسی در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزی و كارآموزی حداكثر تا پايان‌ نيمسال اول سال تحصيلی ۱۳۹۷(تاريخ ۹۷/۱۱/۳۰)
  • اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهی موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبنی برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله
  • اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ كپی از تمام‌ صفحات‌ آن
  • اصل كارت ملی و دو برگ تصوير پشت و روی آن
  • شش قطعه‌ عكس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال ‌جاری
  • مدرك وضعيت نظام وظيفه (برای برادران)
  • ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلی ديپلم به موسسه محل قبولی (درخواست تاييديه تحصيلی از دفاتر پيشخوان دولت می بايست اقدام شود.)

نکته مهم

• كليه متقاضيان می بايست دارای مدرك ديپلم نظام قديم (چهارساله) هنرستان، يا ديپلم نظام جديد در شاخه های فنی و حرفه ای يا كاردانش با تاريخ اخذ حداكثر تا ۹۷/۱۱/۳۰ باشند.
  • آدرس: مشهد- بلوار جلال آل­ احمد- جلال آل ­احمد ۶۴
  • تلفن: ۰۵۱۶۰۹۹۲۰۵ و ۰۵۱۳۶۰۲۹۴۰۱