پروتکل حضور دانشجویان در دانشگاه از ۱۷ خرداد جهت کلاسهای عملی

جمعه، ۱۶ خرداد ۹۹

دانشجویان محترم جهت حضور در دانشگاه و شرکت در کلاسهای عملی ملزم به رعایت نکات ذیل بوده و دانشگاه مجاز است در صورت مشاهده هر گونه عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی از حضور و یا ادامه حضور فرد جلوگیری نماید.

• استفاده از ماسک در تمام زمان حضور در دانشگاه الزامی است. توصیه می شود که از دستکش نیز استفاده گردد.
  • همراه داشتن پرینت و یا عکس فرم تکمیل شده در سامانه خود ارزیابی بیماری کرونا به آدرس Salamat.gov.ir الزامی میباشد.
  • با توجه به وجود محدودیت در ورودی دانشگاه (فقط دانشجویان دارای واحد عملی آن هم در ساعت کلاس اجازه ورود دارند) همره داشتن کارت دانشجویی الزامی است.
  • انجام تست تب سنجی یا سنجش درصد اشباع اکسیژن در ورودی دانشگاه
  • توجه کنید در این ایام، مکانهای مربوط به تغذیه (سلف، تریا، آبخوری ها) تعطیل می باشد.
  • رعایت فاصله گذاری اجتماعی (1.5 متر) و کلیه نکات بهداشتی در محیط دانشگاه الزامی بوده و دانشجویان موظف هستند با اتمام کلاسهای خود دانشگاه را ترک نمایند.
  • دانشجویان غیر بومی و خوابگاهی حتما با کارشناس حوزه معاونت دانشجویی به نام کاربری @nm_arabzadeh هماهنگی لازم را داشته باشند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد

کرونا