گزارش برگزاری مراسم اختتامیه نهمین کنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران و پنجمین همایش فناوری‌های نوین انرژی

پنج‌شنبه، ۱۲ اسفند ۰۰

مراسم اختتامیه نهمین کنفرانس انرژی‌های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران و پنجمین همایش فناوری‌های نوین انرژی در روز پنج‌شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۰ هم‌زمان با گرامیداشت روز مهندس در دانشگاه سجاد برگزار گردید.

در این مراسم در ابتدا رئیس دبیرخانه دائمی کنفرانس آقای دکتر آقا ابراهیمی به صورت مجازی سخنرانی کردند و از زحمات کادر اجرایی نهمین کنفرانس و دانشگاه سجاد قدردانی نمودند. در ادامه آقای دکتر احدی اخلاقی، دبیر علمی کنفرانس، آماری از مقالات ارایه شده به کنفرانس و آمار مقالات پذیرفته شده ارایه نمودند. آقای دکتر علومی، دبیر علمی همایش نیز اطلاعات آماری مرتبط با کارگاه‌ها را با مخاطبین به اشتراک گذاشتند.

پخش کلیپ حامیان قسمت دیگری از این مراسم بود. کلیپ‌های شرکت برق منطقه‌‌ای خراسان، شرکت توزیع برق استان خراسان رضوی، شرکت توزیع برق شهرستان مشهد، شرکت نیان الکترونیک و شرکت توس فیوز به عنوان حامیان اصلی این رویداد پخش گردید.

آقای دکتر نوری، مسئول روابط عمومی کنفرانس، آثار برگزیده نمایشگاه و آثار منتخب مسابقه عکاسی، کاریکاتور و نقاشی را در ادامه مراسم اختتامیه معرفی نمودند. آقای دکتر رضایی‌نیک، معاون پژوهشی دانشگاه ضمن تبریک روز مهندس به تشریح فعالیت‌های پژوهشی و کنفرانس‌های بعدی دانشگاه سجاد پرداختند. در انتهای مراسم خانم دکتر حسن‌پور، دبیر اجرایی کنفرانس از عوامل اجرایی کنفرانس تقدیر و تشکر نمودند.

آقای دکتر قاینی، دبیر کنفرانس، خانم مهندس اسلامی، مسئول انفورماتیک کنفرانس، خانم مهندس شکراللهی، مسئول دبیرخانه کنفرانس، خانم مهندس سعادت، کارشناسی انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران شاخه خراسان و خانم مهندس ذاکری، مجری مراسم اختتامیه نیز در محل برگزاری مراسم حضور داشتند.