گزارش تصویری حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه سجاد در راهپیمایی روز جهانی قدس

معاونت دانشجویی و فرهنگی
چهارشنبه، ۲۲ فروردین ۰۳

در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، همزمان با سراسر کشور؛ مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه سجاد با حضور پرشور و گسترده خود در این مراسم معنوی شرکت و با فریادهای مرگ بر اسراییل و مرگ بر آمریکا، انزجار خود را از اسرائیل غاصب تا رهایی قدس شریف از چنگال صهونیست اعلام و باری دیگر با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب تجدید میثاق بستند. همچنین با زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای حملهٔ تروریستی به سفارتخانه ایران در سوریه و محکوم نمودن جنایت‌های رژیم صهیونیستی، به جهانیان اعلام کردند از ملت مظلوم فلسطین حمایت و راه شهدا همواره ادامه خواهد داشت و پرچم این عزیزان زمین نخواهد افتاد.
قابل ذکر است بسیج دانشجویی دانشگاه سجاد در این راهپیمایی غرفه تحریم کالاهای حامی رژیم صهیونیستی را برپا نمودند که با استقبال شرکت کنندگان مواجه شده بود.

معاونت دانشجویی و فرهنگی