مشارکت در تدوین برنامه راهبردی - عملیاتی دانشگاه افق ۱۴۰۶ - ۱۴۰۲

یکشنبه، ۱۶ بهمن ۰۱

به استحضار دانشجویان و فارغ‌التحصیلان گرامی می‌رساند، شورای راهبردی دانشگاه، در حال تدوین برنامه راهبردی-عملیاتی دانشگاه در افق ۱۴۰۶-۱۴۰۲ می‌باشد. در این راستا، برنامه ۵ ساله قبلی دانشگاه مورد پایش قرارگرفته و چشم‌انداز ۵ ساله جدید درحال تنظیم است. به منظور کسب نظرات خبرگان پرسش‌نامه‌ای در خصوص تهیه «برنامه راهبردی-عملیاتی دانشگاه سجاد» در افق زمانی ۵ ساله تدوین شده است.

از تمامی علاقمندان دعوت می‌شود، با پاسخ دقیق به پرسش‌های مربوطه سهم موثری در تدوین این طرح کاربردی داشته باشند و نظرات ارزشمند خود را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۹به آدرس ایمیل rbc.bahar@gmail.com ارسال فرمایند.

ضمنا به عزیزانی که در تکمیل پرسش‌نامه مشارکت داشته باشند و نظرات ارزشمند خود را با ما درمیان بگذارند، هدایایی به رسم یادبود اعطا می‌گردد.

لینک فایل پرسشنامه چشم انداز